Calendarul 7×7

March 2015
M T W T F S S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

evenimente 7×7

vizitatori

Drumeţie francofonă la Braşov

Ştiţi cum se spune „drumeţie” în limba franceză? „Randonnée”. Dacă vreţi să învăţaţi mai multe cuvinte franţuzeşti, dacă vreţi să profitaţi de o lecţie de limba franceză într-un cadru natural specific oraşului Braşov, dacă vreţi să faceţi puţină mişcare şi să combinaţi utilul cu plăcutul vă invităm pe drumuri de munte pentru a exersa limba franceză într-o drumeţie francofonă care îmbină lecţia de limba franceză şi plimbarea în natură. Haideţi să ne luăm un răgaz de două ore pentru a relua contactul cu limba franceză! Poate fi util pentru cei care nu îndrăznesc să repete singuri din teama de a nu greşi. :)

Nu se impune un nivel minim de cunoştinţe de limba franceză, dar este de preferat ca participanţii să îşi amintească unele noţiuni elementare cum ar fi: să ştie să se prezinte, să poată vorbi puţin despre domeniul lor profesional şi despre intenţiile lor de viitor.  

Traseul propus este:

Livada Poştei, în centrul oraşului (capăt de linie pentru autobuzele 1, 4, 6, 17, 20, 31 şi 50, puncte de reper Biblioteca Judeţeană George Bariţiu, Rectoratul Universităţii Transilvania şi Casa Armatei) – Strada După Ziduri – Cartierul Schei – Strada Constantin Brâncoveanu – Piaţa Unirii – Pietrele lui Solomon şi retur pe acelaşi traseu.

Durata: între două şi trei ore, în funcţie de ritmul de mers şi de intensitatea discuţiilor purtate în limba franceză de către adepţii ideii de dezbatere.

Precizări importante:

-         vârsta minimă: 18 ani

-         numărul minim de persoane participante: 4

-         numărul maxim de persoane participante: 8

-         costul participării pentru o persoană: 15 lei

-         durata: două ore de exerciţiu în limba franceză în timpul plimbării şi în timpul popasului de la Pietrele lui Solomon

-         punctul de plecare este întotdeauna în faţa Bibliotecii Judeţene George Bariţiu

-         echipament pentru excursie obligatoriu atât iarna cât şi vara: haine şi încălţăminte adecvate sezonului şi unui lejer urcuş pe o cărare de munte, o pelerină de ploaie pentru fenomenele imprevizibile, curaj şi bună dispoziţie

-         echipament didactic obligatoriu: hârtie de scris şi pix

-         conţinutul didactic al cursului cu durata de două ore: prezentarea în limba franceză, o dictare cu verificarea rezultatului şi o discuţie pe temă dată

-         în funcţie de solicitări se organizează şi excursie pentru alte niveluri de studiu, adaptându-se conţinutul didactic la specificul de învăţare al acestora

-         înscrierea la această activitate se face exclusiv pe site-ul nostru prin completarea formularului de înscriere de mai jos; în cazul în care nu se reunesc patru persoane până la ora 20 a serii de dinaintea plecării excursia nu se organizează. Dacă numărul de înscrişi depăşeşte cifra opt pentru ziua de sâmbătă, de exemplu, grupul suplimentar rezultat poate participa la excursia din ziua de duminică sau, în funcţie de preferinţa clar exprimată în scris de toţi membrii grupului, pentru o excursie în sâmbăta din săptămâna următoare.

Vă rugăm să transmiteţi din timp opţiunile dumneavoastră, în calitate de organizatori nu suntem răspunzători pentru mesajele care nu ne parvin la timp şi pentru disfuncţionalităţi ale reţelei Internet ori alte incidente care nu ni se pot imputa!

formular înscriere
  1. (necesar)
  2. (adresa validă de email necesară)
  3. (necesar)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days